W ubiegłym tygodniu czterech uczniów ze szkoły partnerskiej Lycée Christian Bourquin w Argelès-sur-Mer we Francji zakończyło praktykę zawodową w naszy...
Niedawno w naszej szkole odbyło się zakończenie trzech dużych projektów realizowanych w ramach środków unijnych. Relację z tej uroczystości opisali dz...
O naszych projektach możesz przeczytać na oficjalnej stronie Urzędu Miejskiego. Zachęcamy do lektury :)
https://ms.bielsko-biala.pl/aktualnosci/9/nau...
UROCZYSTE ZAKOŃCZENIE PROJEKTÓW UNIJNYCH REALIZOWANYCH W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH I HANDLOWYCH
UROCZYSTE ZAKOŃCZENIE PROJEKTÓW UNIJNYCH REALIZOWANYCH W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH I HANDLOWYCH W RAMACH PROGRAMU ERASMUS PLUS ORAZ PROGRAMU OPE...
Już kolejny projekt „Ponadnarodowa Mobilność Uczniów” skierowany do cukierników dobiega końca. Obecnie zespół projektowy oraz uczestnicy projektu upow...
Nasza szkoła wzięła udział w Forum Nowej Edukacji, które odbyło się 19 października b.r. w Akademii Techniczno-Humanistycznej w Bielsku-Białej. Innowa...
Na popularnym serwisie informacyjnym naszego miasta bielsko.info znajdziecie materiały z wyjazdu uczniów naszego Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hand...
Jak już wiecie z naszego szkolnego Facebooka, cukiernicy z Gastronoma zakończyli swoją tygodniową, czekoladową przygodę we Francji. Oto krótkie podsum...
Kolejna grupa 15 uczniów z klas w zawodzie technik technologii żywności mających specjalizację cukiernik uczestniczy w nowym projekcie „Czekoladlove z...
W dniach 27.06 – 29 06.2022 r. odbyła się wizyta przygotowawcza w szkole partnerskiej we Francji. W wizycie uczestniczyły dwie osoby: wicedyrektor s...
20 czerwca br. cukiernicy rozpoczęli kurs języka angielskiego, którego celem jest poznanie fachowego słownictwa i przełamanie bariery językowej. W tym...