Rusza rekrutacja do projektu Erasmus+ „Portugalskie smaki w Gastronomie”.
Projekt skierowany jest do pełnoletnich uczniów z klas 4 i 5 technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych w ramach praktyki zawodowej. Projekt w całości finansowany jest ze środków unijnych.
Jeśli chcesz przeżyć niezapominane chwile w pięknej miejscowości leżącej nieopodal Lizbony oraz zasmakować i nauczyć się potraw kuchni portugalskiej zgłoś swoją kandydaturę :)
Czas trwania projektu 1.06.2024 – 31.08.2025.
Wstępny termin praktyk w Portugalii 17.05.2025 – 7.06.2025 (Koordynator dopuszcza zmianę terminu na okres od 24.05.2025 do 14.06.2025). Regulamin uczestnictwa w projekcie oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie szkoły i projektu.
Prosimy zapoznać się z nimi oraz wypełnić wszystkie formularze i złożyć do Sabiny Frycz lub Beaty Pieńkowskiej w nieprzekraczalnym terminie do 30.09.2024.
Odpowiedzi na wszystkie pytania udziela kierownik szkolenia praktycznego Sabina Frycz oraz Beata Pieńkowska.
Dokumenty do pobrania:
2. Regulamin stażu zagranicznego realizowanego w ramach projektu