Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

Rusza rekrutacja do projektu Erasmus+ „Portugalskie smaki w Gastronomie”.

Projekt skierowany jest do pełnoletnich uczniów z klas 4 i 5 technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych w ramach praktyki zawodowej. Projekt w całości finansowany jest ze środków unijnych.

Jeśli chcesz przeżyć niezapominane chwile w pięknej miejscowości leżącej nieopodal Lizbony oraz zasmakować i nauczyć się potraw kuchni portugalskiej zgłoś swoją kandydaturę :)

Czas trwania projektu 1.06.2024 – 31.08.2025.

Wstępny termin praktyk w Portugalii 17.05.2025 – 7.06.2025 (Koordynator dopuszcza zmianę terminu na okres od 24.05.2025 do 14.06.2025). Regulamin uczestnictwa w projekcie oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie szkoły i projektu.

Prosimy zapoznać się z nimi oraz wypełnić wszystkie formularze i złożyć do Sabiny Frycz lub Beaty Pieńkowskiej w nieprzekraczalnym terminie do 30.09.2024.

Odpowiedzi na wszystkie pytania udziela kierownik szkolenia praktycznego Sabina Frycz oraz Beata Pieńkowska.

Dokumenty do pobrania:

1. Regulamin rekrutacji

2. Regulamin stażu zagranicznego realizowanego w ramach projektu

3. Formularz zgłoszeniowy

4. Program praktyki