| czwartek, 11 grudnia 2025 | ||||||
| Lekcja w planie | Informacja o zmianie | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Godziny | Lekcja | Lekcja | Sala | Data | Godziny | |
| 07:30 - 08:15 | 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) | Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) | AU | jutro | 07:30 - 08:15 | |
| 07:30 - 08:15 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 07:30 - 08:15 | |
| 07:30 - 08:15 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 07:30 - 08:15 | |
| 07:30 - 08:15 | 3 TŻ3 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) | Lekcja odwołana | ||||
| 07:30 - 08:15 | 4 TT-2/2 - j. niemiecki (Szarek L.) | Lekcja odwołana | ||||
| 08:20 - 09:50 | 1 Nauczanie indywidualne Borys Ankudowicz 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Hess-Rykała E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 08:20 - 09:05 | 1 TT gr. 2 j. niemiecki - j. niemiecki (Szarek L.) | Lekcja odwołana | ||||
| 08:20 - 09:05 | 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) | Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) | AU | jutro | 08:20 - 09:05 | |
| 08:20 - 09:05 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 08:20 - 09:05 | |
| 08:20 - 09:05 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 08:20 - 09:05 | |
| 08:20 - 09:05 | 3 TTŻ gr. 2 - język obcy zawodowy (Gniewek E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 08:20 - 09:05 | 4 TUK - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 09:15 - 10:00 | 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) | Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) | AU | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 09:15 - 10:00 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 3 TUK gr. 2. - j. niemiecki (Szarek L.) | Pawlik J. - j. niemiecki (3 TUK gr. 2. ) | 9 | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 5 TŻK-1/2 j. ang. - j. angielski (Gniewek E.) | Mnich M. - j. angielski (5 TŻK-1/2 j. ang.) | 14 | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 5 TŻK-2/2 j. ang. - j. angielski (Dulian E.) | Mnich M. - j. angielski (5 TŻK-2/2 j. ang.) | 15a | jutro | 09:15 - 10:00 | |
| 10:10 - 10:55 | 1 TŻ - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) | Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (1 TŻ) | 8 | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) | Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) | AU | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 3 c2 gr. 1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Zyzańska R. - j. angielski (3 c2 gr. 1) | 17 | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 5 TŻK-1/2 j. ang. - j. angielski (Gniewek E.) | Olma M. - j. angielski (5 TŻK-1/2 j. ang.) | 14 | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 5 TŻK-2/2 j. ang. - j. angielski (Dulian E.) | Wydra D. - j. angielski (5 TŻK-2/2 j. ang.) | 15a | jutro | 10:10 - 10:55 | |
| 11:05 - 11:50 | 1 c gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) | Ormaniec B. - j. angielski (1 c gr. 1) | jutro | 11:05 - 11:50 | ||
| 11:05 - 11:50 | 1 c gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) | Sitek A. - j. angielski (1 c gr. 2) | 6 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) | Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) | AU | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 3 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Wydra D. - j. angielski (3 TTŻ) | 1 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 11:05 - 11:50 | 5 TŻ1 - zajęcia z wychowawcą (Kłopotowska M.) | Hyrlik A. - zajęcia z wychowawcą (5 TŻ1) | 9 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 5 TŻK- zaw. TŻ - organizacja produkcji gastronomicznej (Graboń A.) | Nawrocka-Kaniewska A. - organizacja produkcji gastronomicznej (5 TŻK- zaw. TŻ) | 12 | jutro | 11:05 - 11:50 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 c1 - język obcy zawodowy (Gniewek E.) | Świerczek M. - język obcy zawodowy (3 c1) | 9 | jutro | 12:00 - 12:45 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:00 - 12:45 | 3 TT gr. 1 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Baścik K.) | Rusin I. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) | F3 | jutro | 12:00 - 12:45 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 TT gr. 2 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Bijok T. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) | F1 | jutro | 12:00 - 12:45 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Wydra D. - j. angielski (3 TTŻ) | 5 | jutro | 12:00 - 12:45 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:00 - 12:45 | 5 TTŻ-2/2 TŻ - język obcy zawodowy (Dulian E.) | Olma M. - język obcy zawodowy (5 TTŻ-2/2 TŻ) | 5a | jutro | 12:00 - 12:45 | |
| 12:45 - 14:15 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 3tt - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 1 c gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 1 TŻK gr. 1 TŻ - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) | Konstanty M. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (1 TŻK gr. 1 TŻ) | 9 | jutro | 12:55 - 13:40 | |
| 12:55 - 13:40 | 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 3 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Wydra D. - j. angielski (3 c1) | 11 | jutro | 12:55 - 13:40 | |
| 12:55 - 13:40 | 3 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 3 TT - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (Pieńkowska B.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 1 TŻ gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 3 TT - zajęcia z wychowawcą (Pieńkowska B.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 4 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) | Mnich M. - j. angielski (4 TŻ2-1/2) | jutro | 13:50 - 14:35 | ||
| 13:50 - 14:35 | 5 TTŻ-1/2 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 13:50 - 14:35 | 5 TŻ1 - historia (Świerczek M.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:15 - 14:40 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 3tt - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:45 - 15:30 | 1 TŻ gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:45 - 15:30 | 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:45 - 15:30 | 5 TTŻ-1/2 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.) | Lekcja odwołana | ||||
| 15:35 - 16:20 | 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 15:35 - 16:20 | 3 TŻ2 - j. angielski (Dulian E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 16:25 - 17:10 | 3 TŻ2 - j. angielski (Dulian E.) | Lekcja odwołana | ||||