poniedziałek, 3 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-03 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-03 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-03 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-03 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-03 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-03 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-03 |
14:40 - 16:10 |
środa, 5 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-05 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 6 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-06 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 7 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-07 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-03-07 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 10 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-10 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-10 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-10 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-10 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-10 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-10 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-10 |
14:40 - 16:10 |
środa, 12 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-12 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 13 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-13 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 14 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-14 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-03-14 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 17 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-17 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-17 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-17 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-17 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-17 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-17 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-17 |
14:40 - 16:10 |
środa, 19 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-19 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 20 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-20 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 21 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-21 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-03-21 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 24 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-24 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-24 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-24 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-24 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-24 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-24 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-24 |
14:40 - 16:10 |
środa, 26 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-26 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 27 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-27 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 28 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-28 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-03-28 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 31 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-31 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-31 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-31 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-03-31 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-03-31 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-31 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-31 |
14:40 - 16:10 |
środa, 2 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-02 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 3 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-03 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 4 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-04 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-04-04 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 7 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-07 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-04-07 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-07 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-07 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-04-07 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-07 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-07 |
14:40 - 16:10 |
środa, 9 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-09 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 10 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-10 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 11 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-11 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-04-11 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 14 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-14 |
08:20 - 09:05 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-04-14 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-14 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-14 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-04-14 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-14 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-14 |
14:40 - 16:10 |
środa, 16 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-16 |
11:05 - 11:50 |
środa, 23 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-23 |
11:05 - 11:50 |
czwartek, 24 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-04-24 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 25 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-25 |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-04-25 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 28 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-28 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-28 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-28 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 2 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-02 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 5 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-05 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-05 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-05 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 9 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-09 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 12 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-12 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-12 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-12 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 16 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-16 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 19 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-19 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-19 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-19 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 23 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-23 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 26 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-26 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-26 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-26 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 30 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-30 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 2 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-02 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-02 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-02 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 6 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 9 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-09 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-09 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 13 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-13 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 16 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-16 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-16 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-16 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 20 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-20 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 23 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-23 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-23 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-23 |
14:40 - 16:10 |