czwartek, 5 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
2 ax RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
2 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ2 gr. 2 ZP) |
AU |
jutro |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
@ |
jutro |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
4 TŻK- zaw. TUK - organizacja usług gastronomicznych (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
2 ax RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ2 gr. 2 ZP) |
AU |
jutro |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
@ |
jutro |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
4 TŻ1 - zajęcia z wychowawcą (Kłopotowska M.)
|
Nawrocka-Kaniewska A. - zajęcia z wychowawcą
(4 TŻ1) |
4 |
jutro |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 TŻK- zaw. TUK - organizacja usług gastronomicznych (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ2 gr. 2 ZP) |
AU |
jutro |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 ac - biologia (Bujak I.)
|
Kapustka D. - biologia
(3 ac) |
sd1 |
jutro |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
@ |
jutro |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(3 TTŻ-1/2) |
12 |
jutro |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 TUK-1/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
3 TŻ2-1/2 - wychowanie fizyczne (Śnieżko P.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
2 c1 - wyposażenie zakładów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Szafran A. - j. angielski
(2 c1) |
6 |
jutro |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ2 gr. 2 ZP) |
AU |
jutro |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
@ |
jutro |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(3 TTŻ-1/2) |
12 |
jutro |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 TUK-1/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
3 TŻ2-1/2 - wychowanie fizyczne (Śnieżko P.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
2 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Jąkalska A. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
(2 TŻ1) |
10 |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ2 gr. 2 ZP) |
AU |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 TT-1/2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
sd2 |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 TTŻ - biologia (Bujak I.)
|
Nawrocka-Kaniewska A. - biologia
(3 TTŻ) |
17 |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 TUK-2/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Mnich M. - j. angielski
(3 TŻ1-2/2) |
15a |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Chłopczyk B. - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
(4 TTŻ-1/2 TT) |
6 |
jutro |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
4 TŻ1-w2 - wychowanie fizyczne (Podolska M.)
|
Szafran A. - wychowanie fizyczne
(4 TŻ1-w2) |
sił |
jutro |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
2 c2 gr. 2 - wychowanie fizyczne (Podolska M.)
|
Adamczyk I. - wychowanie fizyczne
(2 c2 gr. 2) |
sgw |
jutro |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
2 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Kwiatkowska-Kos E. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
(2 TŻ1) |
15 |
jutro |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
3 TT-1/2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Nikiel D.)
|
Czernik-Marek K. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych
(3 TT-1/2) |
sd2 |
jutro |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 TUK-2/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Szymik I. - j. angielski
(3 TŻ1-2/2) |
15a |
jutro |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.)
|
Mnich M. - j. angielski
(3 TŻ2-1/2) |
14 |
jutro |
12:00 - 12:45 |
12:55 - 13:40 |
1 ax gr. 1 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
2 TUK - rozliczanie usług kelnerskich (Kacprowicz L.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
10:10 - 10:55 |
12:55 - 13:40 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
3 TT-1/2 - zajęcia rozwijające zainteresowania (Nikiel D.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.)
|
Mnich M. - j. angielski
(3 TŻ2-1/2) |
14 |
jutro |
12:55 - 13:40 |
12:55 - 13:40 |
4 TTŻ/4TŻK/TŻ1 RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
13:00 - 14:30 |
3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - technologie produkcji cukierniczej (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
1 ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (Nikiel D.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
11:05 - 11:50 |
13:50 - 14:35 |
3 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
(3 TŻ1) |
21 |
jutro |
13:50 - 14:35 |
13:50 - 14:35 |
4 TTŻ/4TŻK/TŻ1 RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
14:30 - 14:55 |
3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - wyposażenie zakładów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
14:35 - 15:30 |
2 TT - zajęcia rozwijające zainteresowania (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
12:00 - 12:45 |
14:45 - 15:30 |
3 TŻ2 RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
15:35 - 16:20 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
12:55 - 13:40 |
15:35 - 16:20 |
3 TŻ2 RELIGIA - religia (Zamarski J.)
|
Lekcja odwołana |
16:25 - 17:10 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
13:50 - 14:35 |
17:15 - 18:00 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
jutro |
14:45 - 15:30 |
piątek, 6 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TTŻ gr. 1 ) |
AU |
2025-06-06 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.)
|
Bijok T. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ3 gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.)
|
Hess-Rykała E. - planowanie żywienia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-06 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.)
|
Hess-Rykała E. - planowanie żywienia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-06 |
07:30 - 08:15 |
08:20 - 09:05 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TTŻ gr. 1 ) |
AU |
2025-06-06 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.)
|
Bijok T. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ3 gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
3 TUK-2/2 - j. włoski (Olma M.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TTŻ gr. 1 ) |
AU |
2025-06-06 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(2 TTŻ gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.)
|
Bijok T. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ3 gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
3 TUK-2/2 - j. włoski (Olma M.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 09:40 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - język obcy zawodowy
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-06 |
09:15 - 09:40 |
09:40 - 10:05 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-06 |
09:40 - 10:05 |
10:10 - 10:55 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TTŻ gr. 1 ) |
AU |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(2 TTŻ gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TUK gr. 1 - j. włoski (Olma M.)
|
Mnich M. - j. włoski
(2 TUK gr. 1) |
12 |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TŻ1 gr.2 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.)
|
Błasiak W. - wychowanie fizyczne
(2 TŻ1 gr.2 ) |
sgw |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.)
|
Bijok T. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ3 gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 c - wyposażenie zakładów cukierniczych (Konstanty M.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Sitek A. - j. angielski
(3 TŻ1-2/2) |
9 |
2025-06-06 |
10:10 - 10:55 |
10:45 - 11:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.)
|
Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-06 |
10:45 - 11:30 |
11:05 - 11:50 |
1 TŻ - biologia (Bujak I.)
|
Nawrocka-Kaniewska A. - biologia
(1 TŻ) |
2 |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
2 c1 wf chł - wychowanie fizyczne (Pawlik J.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
2 c1 wf dz. - wychowanie fizyczne (Szafran A.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.)
|
Kempys A. - zajęcia praktyczne
(2 TTŻ gr. 1 ) |
AU |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
(2 TTŻ gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.)
|
Bijok T. - zajęcia praktyczne
(2 TŻ3 gr. 2 ) |
@ |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 c - technologie produkcji cukierniczej (Konstanty M.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
3 TŻ2-2/2 - j. włoski (Olma M.)
|
Karkut I. - j. włoski
(3 TŻ2-2/2) |
15a |
2025-06-06 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 c2 gr. 2) |
F1 |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 2TTŻ - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 TT - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Frycz S. - j. angielski
(3 TT) |
21 |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 TŻ2-2/2 - j. włoski (Olma M.)
|
Karkut I. - j. włoski
(3 TŻ2-2/2) |
9 |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
12:50 - 13:35 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - j. angielski
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-06 |
12:50 - 13:35 |
12:55 - 13:40 |
1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 ax gr.2) |
F3 |
2025-06-06 |
12:55 - 13:40 |
12:55 - 13:40 |
2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
3 TUK - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
4 TŻ1-1/2 - planowanie żywienia (Konstanty M.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 ax gr.2) |
F3 |
2025-06-06 |
13:50 - 14:35 |
13:50 - 14:35 |
2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
2 TUK - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 ax-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
3 TŻ1-2/2 - j. włoski (Olma M.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
4 TŻ1-1/2 - planowanie żywienia (Konstanty M.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 ax gr.2) |
F3 |
2025-06-06 |
14:45 - 15:30 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-06-06 |
14:45 - 15:30 |
14:45 - 15:30 |
2 c1 - biologia (Bujak I.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.)
|
Lekcja odwołana |
15:35 - 16:20 |
1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 ax gr.2) |
F3 |
2025-06-06 |
15:35 - 16:20 |
15:35 - 16:20 |
3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
15:35 - 16:20 |
3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.)
|
Lekcja odwołana |
15:35 - 16:20 |
3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.)
|
Lekcja odwołana |
16:25 - 17:10 |
3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
17:15 - 18:00 |
3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
poniedziałek, 9 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Lekcja odwołana |
07:30 - 08:15 |
3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.)
|
Bijok T. - gastronomia w praktyce
(3 ax-1/3) |
@ |
2025-06-09 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
08:00 - 08:45 |
4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - organizacja produkcji gastronomicznej (Chłopczyk B.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.)
|
Bijok T. - gastronomia w praktyce
(3 ax-1/3) |
@ |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
08:45 - 09:10 |
4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - podstawy żywienia (Chłopczyk B.)
|
Lekcja odwołana |
09:10 - 09:35 |
4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - planowanie żywienia (Chłopczyk B.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wojciech D. - podstawy żywienia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-09 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:55 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.)
|
Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-09 |
09:15 - 10:55 |
09:15 - 10:00 |
3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.)
|
Bijok T. - gastronomia w praktyce
(3 ax-1/3) |
@ |
2025-06-09 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
3 TTŻ-1/2 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
1 TŻ - podstawy żywienia (Zielińska B.)
|
Czernik-Marek K. - podstawy żywienia
(1 TŻ) |
20 |
2025-06-09 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.)
|
Bijok T. - gastronomia w praktyce
(3 ax-1/3) |
@ |
2025-06-09 |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 11:50 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktor Superson 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Chłopczyk B.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
3 TTŻ-1/2 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Lekcja odwołana |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.)
|
Bijok T. - gastronomia w praktyce
(3 ax-1/3) |
@ |
2025-06-09 |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 Dekoracje carvingowe - dekoracje carvingowe (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
11:05 - 11:50 |
3 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.)
|
Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
(3 TŻ1) |
18 |
2025-06-09 |
11:05 - 11:50 |
11:30 - 14:30 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-09 |
11:30 - 14:30 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-09 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 13:50 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-09 |
12:00 - 13:50 |
12:00 - 12:45 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-09 |
07:30 - 08:15 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.)
|
Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-09 |
12:00 - 12:45 |
12:50 - 14:20 |
3 Nauczanie indywidualne Sebastian Gonkowski 3ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-06-09 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 14:35 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-09 |
09:15 - 10:00 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-09 |
13:50 - 15:20 |
14:30 - 15:15 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.)
|
Borecki P. - podstawy miksologii
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-09 |
14:30 - 15:15 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-09 |
10:10 - 10:55 |
15:35 - 16:20 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-09 |
11:05 - 11:50 |
16:10 - 16:55 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Lekcja odwołana |
16:25 - 17:10 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd2 |
2025-06-09 |
12:00 - 12:45 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-09 |
17:15 - 18:00 |
|
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-09 |
17:15 - 18:00 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-09 |
17:15 - 18:00 |
wtorek, 10 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 09:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.)
|
Dudys S. - zajęcia praktyczne
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-10 |
07:30 - 09:00 |
10:10 - 10:35 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
10:10 - 10:35 |
10:35 - 11:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - język obcy zawodowy
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
10:35 - 11:00 |
12:00 - 12:45 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd3 |
2025-06-10 |
10:10 - 10:55 |
12:00 - 12:25 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-10 |
12:00 - 12:25 |
12:45 - 14:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.)
|
Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-10 |
12:45 - 14:30 |
12:55 - 13:40 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd3 |
2025-06-10 |
11:05 - 11:50 |
13:15 - 14:00 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.)
|
Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-10 |
13:15 - 14:00 |
13:50 - 14:35 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd3 |
2025-06-10 |
12:00 - 12:45 |
14:15 - 15:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
14:15 - 15:00 |
14:45 - 15:30 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd2 |
2025-06-10 |
12:55 - 13:40 |
15:00 - 15:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
15:00 - 15:45 |
15:35 - 16:20 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd2 |
2025-06-10 |
13:50 - 14:35 |
15:45 - 16:30 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
15:45 - 16:30 |
16:25 - 17:10 |
3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 ac-2/2 cukiernik) |
sd3 |
2025-06-10 |
14:45 - 15:30 |
17:15 - 18:00 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-10 |
17:15 - 18:00 |
17:15 - 18:00 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-10 |
17:15 - 18:00 |
18:05 - 18:50 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia i teraźniejszość (wakatML2tt w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia i teraźniejszość
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-10 |
18:05 - 18:50 |
środa, 11 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - j. angielski
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-11 |
08:20 - 09:05 |
10:10 - 10:55 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.)
|
Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-11 |
10:10 - 10:55 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-11 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:25 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.)
|
Zyzańska R. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-11 |
12:00 - 12:25 |
12:00 - 12:45 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.)
|
Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-11 |
12:00 - 12:45 |
13:00 - 13:45 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.)
|
Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-11 |
13:00 - 13:45 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-11 |
17:15 - 18:00 |
18:00 - 18:45 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-11 |
18:00 - 18:45 |
czwartek, 12 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.)
|
Zyzańska R. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-12 |
08:20 - 09:05 |
12:55 - 13:40 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-12 |
10:10 - 10:55 |
13:50 - 14:35 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
2025-06-12 |
11:05 - 11:50 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-12 |
14:45 - 15:30 |
14:45 - 15:30 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
2025-06-12 |
12:00 - 12:45 |
15:35 - 16:20 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
@ |
2025-06-12 |
12:55 - 13:40 |
16:25 - 17:10 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-12 |
13:50 - 14:35 |
17:15 - 18:00 |
3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.)
|
Rusin I. - pracownia cukiernicza
(3 c-1/2) |
sd3 |
2025-06-12 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 13 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.)
|
Zyzańska R. - język obcy zawodowy
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-13 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - podstawy żywienia (wakatNM4ttż w.)
|
Hess-Rykała E. - podstawy żywienia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-13 |
07:30 - 08:15 |
09:15 - 09:40 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - język obcy zawodowy
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-13 |
09:15 - 09:40 |
09:40 - 10:05 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-13 |
09:40 - 10:05 |
10:45 - 11:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (wakatKB1ax w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-13 |
10:45 - 11:30 |
12:00 - 12:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-13 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-13 |
12:00 - 12:45 |
12:50 - 13:35 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - j. angielski
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-13 |
12:50 - 13:35 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
3 |
2025-06-13 |
14:45 - 15:30 |
poniedziałek, 16 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-16 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-16 |
08:20 - 09:05 |
09:15 - 10:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wojciech D. - podstawy żywienia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-16 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:55 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.)
|
Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-16 |
09:15 - 10:55 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-06-16 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-16 |
11:05 - 11:50 |
11:30 - 14:30 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-16 |
11:30 - 14:30 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-16 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 13:50 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-16 |
12:00 - 13:50 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.)
|
Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-16 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-06-16 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-16 |
13:50 - 15:20 |
14:30 - 15:15 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.)
|
Borecki P. - podstawy miksologii
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-16 |
14:30 - 15:15 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-16 |
14:40 - 16:10 |
16:10 - 16:55 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-16 |
16:10 - 16:55 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia i teraźniejszość (wakatMP2tż2 w.)
|
wakatMP2tż2 w. - historia i teraźniejszość
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-16 |
17:15 - 18:00 |
wtorek, 17 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 09:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.)
|
Dudys S. - zajęcia praktyczne
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-17 |
07:30 - 09:00 |
10:10 - 10:35 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
10:10 - 10:35 |
10:35 - 11:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - język obcy zawodowy
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
10:35 - 11:00 |
12:00 - 12:25 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-17 |
12:00 - 12:25 |
12:45 - 14:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.)
|
Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-17 |
12:45 - 14:30 |
13:15 - 14:00 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.)
|
Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-17 |
13:15 - 14:00 |
14:15 - 15:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
14:15 - 15:00 |
15:00 - 15:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
15:00 - 15:45 |
15:45 - 16:30 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
15:45 - 16:30 |
17:15 - 18:00 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - wiedza o społeczeństwie (wakatNM4ttż w.)
|
Wójcik-Nowak A. - wiedza o społeczeństwie
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-17 |
17:15 - 18:00 |
18:05 - 18:50 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia (wakatML2tt w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-17 |
18:05 - 18:50 |
środa, 18 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - j. angielski
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-18 |
08:20 - 09:05 |
10:10 - 10:55 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.)
|
Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-18 |
10:10 - 10:55 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-18 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:25 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.)
|
Zyzańska R. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-18 |
12:00 - 12:25 |
12:00 - 12:45 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.)
|
Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-18 |
12:00 - 12:45 |
13:00 - 13:45 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.)
|
Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-18 |
13:00 - 13:45 |
piątek, 20 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.)
|
Hess-Rykała E. - planowanie żywienia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-20 |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.)
|
Hess-Rykała E. - planowanie żywienia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-20 |
07:30 - 08:15 |
09:15 - 09:40 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - język obcy zawodowy
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-20 |
09:15 - 09:40 |
10:45 - 11:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.)
|
Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-20 |
10:45 - 11:30 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-20 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 23 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-23 |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-23 |
08:20 - 09:05 |
09:15 - 10:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wojciech D. - podstawy żywienia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-23 |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:55 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.)
|
Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-23 |
09:15 - 10:55 |
11:00 - 13:15 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.)
|
Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-06-23 |
11:00 - 13:15 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-23 |
11:05 - 11:50 |
11:30 - 14:30 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.)
|
Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-23 |
11:30 - 14:30 |
12:00 - 12:45 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.)
|
Dulian E. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-23 |
12:00 - 12:45 |
12:00 - 13:50 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.)
|
Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-23 |
12:00 - 13:50 |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.)
|
Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-23 |
12:00 - 12:45 |
13:20 - 13:45 |
1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) |
lekcja online |
2025-06-23 |
13:20 - 13:45 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-23 |
13:50 - 15:20 |
14:30 - 15:15 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.)
|
Borecki P. - podstawy miksologii
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-23 |
14:30 - 15:15 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-23 |
14:40 - 16:10 |
16:10 - 16:55 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-23 |
16:10 - 16:55 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-23 |
17:15 - 18:00 |
|
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-23 |
17:15 - 18:00 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-23 |
17:15 - 18:00 |
wtorek, 24 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 09:00 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.)
|
Dudys S. - zajęcia praktyczne
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-24 |
07:30 - 09:00 |
10:10 - 10:35 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
10:10 - 10:35 |
10:35 - 11:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.)
|
Gniewek E. - język obcy zawodowy
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
10:35 - 11:00 |
12:00 - 12:25 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.)
|
Mnich M. - j. angielski
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-24 |
12:00 - 12:25 |
12:45 - 14:30 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.)
|
Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-24 |
12:45 - 14:30 |
13:15 - 14:00 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.)
|
Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-24 |
13:15 - 14:00 |
14:15 - 15:00 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
14:15 - 15:00 |
15:00 - 15:45 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
15:00 - 15:45 |
15:45 - 16:30 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.)
|
Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
15:45 - 16:30 |
17:15 - 18:00 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-24 |
17:15 - 18:00 |
17:15 - 18:00 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-24 |
17:15 - 18:00 |
18:05 - 18:50 |
2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia i teraźniejszość (wakatML2tt w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia i teraźniejszość
(2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) |
lekcja online |
2025-06-24 |
18:05 - 18:50 |
środa, 25 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.)
|
Pietrzak-Szpak S. - j. angielski
(3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) |
lekcja online |
2025-06-25 |
08:20 - 09:05 |
10:10 - 10:55 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.)
|
Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-25 |
10:10 - 10:55 |
11:05 - 11:50 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.)
|
Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-25 |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:25 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.)
|
Zyzańska R. - j. angielski
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-25 |
12:00 - 12:25 |
12:00 - 12:45 |
4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.)
|
Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej
(4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) |
lekcja online |
2025-06-25 |
12:00 - 12:45 |
13:00 - 13:45 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.)
|
Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-25 |
13:00 - 13:45 |
17:15 - 18:00 |
2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) |
lekcja online |
2025-06-25 |
17:15 - 18:00 |
18:00 - 18:45 |
1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.)
|
Wójcik-Nowak A. - historia
(1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) |
lekcja online |
2025-06-25 |
18:00 - 18:45 |
czwartek, 26 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.)
|
Zyzańska R. - j. angielski
(2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) |
lekcja online |
2025-06-26 |
08:20 - 09:05 |
14:45 - 15:30 |
1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.)
|
Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) |
|
2025-06-26 |
14:45 - 15:30 |
piątek, 27 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.)
|
Lekcja odwołana |