Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
czwartek, 15 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online dziś 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 2 TT gr. 1 - j. angielski (Mnich M.) Gniewek E. - j. angielski (2 TT gr. 1 ) 12 dziś 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 2 TTŻ - j. polski (Kaps E.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 3 TTŻ - j. polski (Kanik J.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 c2 - j. polski (Kanik J.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 2TTŻ - j. polski (Damek A.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 TT gr. 2 - informatyka (Sitek A.) Nawrocka-Kaniewska A. - informatyka (2 TT gr. 2) 13 dziś 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 2 TTŻ - j. polski (Kaps E.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 TUK - język obcy zawodowy (Mnich M.) Dulian E. - język obcy zawodowy (2 TUK) 18 dziś 09:15 - 10:00
10:10 - 10:55 2 c2 - j. polski (Kanik J.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 2 TUK - j. angielski (Mnich M.) Błasiak W. - j. angielski (2 TUK) 18 dziś 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TŻ1 gr.2 - informatyka (Sitek A.) Hess-Rykała E. - informatyka (2 TŻ1 gr.2 ) 13 dziś 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 TŻ - j. polski (Kanik J.) Gniewek E. - j. polski (1 TŻ) 11 dziś 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TTŻ gr. 1 - informatyka (Sitek A.) Adamczyk I. - informatyka (2 TTŻ gr. 1 ) 5 dziś 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TŻ3 - j. polski (Damek A.) Nawrocka-Kaniewska A. - j. polski (2 TŻ3) sd1 dziś 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TŻ1-1/2 - j. angielski (Wydra D.) Dulian E. - j. angielski (3 TŻ1-1/2) 12 dziś 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 ax - zajęcia z wychowawcą (Dziedzic N.) Antosiak-Smuda A. - zajęcia z wychowawcą (1 ax) 3 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 c1 - j. polski (Kanik J.) Kwiatkowska-Kos E. - j. polski (2 c1) 6 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 TUK gr. 1 - informatyka (Sitek A.) Kempys M. - informatyka (2 TUK gr. 1) 5 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 TŻ3 - j. polski (Damek A.) Olma M. - j. polski (2 TŻ3) sd1 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ1-1/2 - j. angielski (Wydra D.) Zyzańska R. - j. angielski (3 TŻ1-1/2) 12 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Grabowska B. - j. angielski (3 TŻ2-1/2) 14 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ2-2/2 - j. angielski (Mnich M.) Grabowska B. - j. angielski (3 TŻ2-2/2) 21 dziś 12:00 - 12:45
12:55 - 13:40 1 TŻ - edukacja dla bezpieczeństwa (Sitek A.) Świerczek M. - edukacja dla bezpieczeństwa (1 TŻ) 11 dziś 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - j. polski (Kanik J.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Podolska M. - j. angielski (3 TŻ2-1/2) 14 dziś 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 3 TŻ2-2/2 - j. angielski (Mnich M.) Podolska M. - j. angielski (3 TŻ2-2/2) 21 dziś 12:55 - 13:40
13:50 - 14:35 2 TŻ3 gr. 1 - j. włoski (Olma M.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 2 TŻ3 gr. 2 - j. francuski (Nawrocka-Kaniewska A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) dziś 14:45 - 15:30
piątek, 16 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - podstawy żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - podstawy żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online jutro 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Lekcja odwołana
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online jutro 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online jutro 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online jutro 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online jutro 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 jutro 14:45 - 15:30
poniedziałek, 19 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-19 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-19 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-19 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-19 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-05-19 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-19 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-19 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-19 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-19 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-19 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-05-19 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-19 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-19 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-19 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-19 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia i teraźniejszość (wakatMP2tż2 w.) wakatMP2tż2 w. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-19 17:15 - 18:00
wtorek, 20 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-20 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-20 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-20 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-20 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - wiedza o społeczeństwie (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - wiedza o społeczeństwie (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-20 17:15 - 18:00
środa, 21 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-21 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-21 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-21 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-21 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-21 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-21 13:00 - 13:45
czwartek, 22 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-22 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-22 08:20 - 09:05
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-22 14:45 - 15:30
piątek, 23 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-23 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-23 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-23 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-23 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-23 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-23 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-23 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-05-23 14:45 - 15:30
poniedziałek, 26 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-26 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-26 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-26 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-26 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-05-26 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-26 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-26 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-26 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-26 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-26 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-05-26 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-26 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-26 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-26 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-26 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-26 17:15 - 18:00
Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-26 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-26 17:15 - 18:00
wtorek, 27 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-27 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-27 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-27 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-27 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-27 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-27 17:15 - 18:00
środa, 28 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-28 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-28 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-28 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-28 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-28 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-28 13:00 - 13:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-05-28 17:15 - 18:00
18:00 - 18:45 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-28 18:00 - 18:45
czwartek, 29 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-29 08:20 - 09:05
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-05-29 14:45 - 15:30
piątek, 30 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-05-30 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - podstawy żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - podstawy żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-30 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-05-30 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-30 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-05-30 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-30 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-05-30 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-05-30 14:45 - 15:30
poniedziałek, 2 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-02 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-02 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-02 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-02 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-02 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-02 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-02 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-02 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-02 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-02 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-02 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-02 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-02 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-02 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-02 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia i teraźniejszość (wakatMP2tż2 w.) wakatMP2tż2 w. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-02 17:15 - 18:00
wtorek, 3 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-03 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-03 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-03 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-03 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - wiedza o społeczeństwie (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - wiedza o społeczeństwie (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-03 17:15 - 18:00
środa, 4 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-04 12:00 - 12:25
czwartek, 5 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-05 14:45 - 15:30
piątek, 6 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-06 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-06 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-06 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-06-06 14:45 - 15:30
poniedziałek, 9 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-09 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-09 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-09 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-09 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-09 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-09 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-09 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-09 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-09 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-09 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-09 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-09 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-09 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-09 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
wtorek, 10 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-10 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-10 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-10 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 17:15 - 18:00
środa, 11 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-11 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-11 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-11 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-11 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-11 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-11 13:00 - 13:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-11 17:15 - 18:00
18:00 - 18:45 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-11 18:00 - 18:45
czwartek, 12 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-12 08:20 - 09:05
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-12 14:45 - 15:30
piątek, 13 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-13 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - podstawy żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - podstawy żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-13 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-13 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-13 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-13 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-13 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-13 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-06-13 14:45 - 15:30
poniedziałek, 16 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-16 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-16 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-16 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-16 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-16 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-16 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-16 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-16 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-16 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-16 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-16 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-16 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-16 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-16 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-16 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia i teraźniejszość (wakatMP2tż2 w.) wakatMP2tż2 w. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-16 17:15 - 18:00
wtorek, 17 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-17 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-17 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-17 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-17 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - wiedza o społeczeństwie (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - wiedza o społeczeństwie (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-17 17:15 - 18:00
środa, 18 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-18 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-18 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-18 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-18 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-18 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-18 13:00 - 13:45
piątek, 20 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 09:15 - 09:40
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-20 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-20 12:00 - 12:45
poniedziałek, 23 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-23 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-23 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-23 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-23 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-23 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-23 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-23 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-23 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-23 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-23 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-23 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-23 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-23 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-23 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
wtorek, 24 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-24 07:30 - 09:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-24 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-24 13:15 - 14:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 17:15 - 18:00
środa, 25 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-25 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-25 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-25 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-25 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-25 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-25 13:00 - 13:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-25 17:15 - 18:00
18:00 - 18:45 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-25 18:00 - 18:45
czwartek, 26 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-26 08:20 - 09:05
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-26 14:45 - 15:30
piątek, 27 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Lekcja odwołana