Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
poniedziałek, 15 grudnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 1 ax, gr. 1 warsztaty - przyjmowanie i magazynowanie żywności (Graboń A.) Ormaniec B. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 ax, gr. 1 warsztaty) AU dziś 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) F2 dziś 07:30 - 08:15
08:20 - 09:05 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) AU dziś 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) F2 dziś 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 TTŻ-2/2 gr TT - analiza żywności (Antosiak-Smuda A.) Wojciech D. - analiza żywności (4 TTŻ-2/2 gr TT) 6 dziś 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) AU dziś 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) F2 dziś 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 4 TTŻ-2/2 gr TT - analiza żywności (Antosiak-Smuda A.) Wojciech D. - analiza żywności (4 TTŻ-2/2 gr TT) 6 dziś 09:15 - 10:00
10:10 - 10:55 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) AU dziś 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) F2 dziś 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 3 ax gr. 1 - trendy żywieniowe w praktyce (Baścik K.) Hess-Rykała E. - trendy żywieniowe w praktyce (3 ax gr. 1) F2 dziś 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 4 TTŻ - matematyka (Machnicka A.) Borecki P. - matematyka (4 TTŻ) 2 dziś 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 3 ax gr. 1 - trendy żywieniowe w praktyce (Baścik K.) Hess-Rykała E. - trendy żywieniowe w praktyce (3 ax gr. 1) F2 dziś 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 07:30 - 08:15
12:00 - 12:45 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 5 TŻK- zaw. TŻ - język obcy zawodowy (Gniewek E.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (5 TŻK- zaw. TŻ) 15a dziś 12:00 - 12:45
12:55 - 13:40 1 ax, gr. 1 warsztaty - zajęcia rozwijające zainteresowania (Graboń A.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:20 1 Nauczanie indywidualne Borys Ankudowicz 1ax - j. angielski (Gniewek E.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 08:20 - 09:05
13:50 - 14:35 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 09:15 - 10:00
13:50 - 14:35 3 TT - j. angielski (Gniewek E.) Nawrocka-Kaniewska A. - j. angielski (3 TT) 3 dziś 13:50 - 14:35
13:50 - 14:35 4 TT - matematyka (Machnicka A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 10:10 - 10:55
14:45 - 15:10 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - podstawy nadzorowania produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 TT - j. angielski (Gniewek E.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 TT) 3 dziś 14:45 - 15:30
15:10 - 15:35 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 2 TŻ - zajęcia z wychowawcą (Gniewek E.) Wydra D. - zajęcia z wychowawcą (2 TŻ gr. 2) 2 dziś 15:35 - 16:20
15:35 - 16:20 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 11:05 - 11:50
15:35 - 16:00 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
16:00 - 16:25 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 2 TŻ gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) @ dziś 12:00 - 12:45
16:25 - 16:50 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - magazynowanie wyrobów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana