| poniedziałek, 15 grudnia 2025 | ||||||
| Lekcja w planie | Informacja o zmianie | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Godziny | Lekcja | Lekcja | Sala | Data | Godziny | |
| 07:30 - 08:15 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - przyjmowanie i magazynowanie żywności (Graboń A.) | Ormaniec B. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 ax, gr. 1 warsztaty) | AU | dziś | 07:30 - 08:15 | |
| 07:30 - 08:15 | 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 07:30 - 08:15 | |
| 08:20 - 09:05 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) | Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) | AU | dziś | 08:20 - 09:05 | |
| 08:20 - 09:05 | 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 08:20 - 09:05 | |
| 08:20 - 09:05 | 4 TTŻ-2/2 gr TT - analiza żywności (Antosiak-Smuda A.) | Wojciech D. - analiza żywności (4 TTŻ-2/2 gr TT) | 6 | dziś | 08:20 - 09:05 | |
| 09:15 - 10:00 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) | Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) | AU | dziś | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 09:15 - 10:00 | |
| 09:15 - 10:00 | 4 TTŻ-2/2 gr TT - analiza żywności (Antosiak-Smuda A.) | Wojciech D. - analiza żywności (4 TTŻ-2/2 gr TT) | 6 | dziś | 09:15 - 10:00 | |
| 10:10 - 10:55 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) | Ormaniec B. - gastronomia w praktyce (1 ax, gr. 1 warsztaty) | AU | dziś | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 3 ax gr. 1 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 10:10 - 10:55 | |
| 10:10 - 10:55 | 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 11:05 - 11:50 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 11:05 - 11:50 | 3 ax gr. 1 - trendy żywieniowe w praktyce (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - trendy żywieniowe w praktyce (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 4 TTŻ - matematyka (Machnicka A.) | Borecki P. - matematyka (4 TTŻ) | 2 | dziś | 11:05 - 11:50 | |
| 11:05 - 11:50 | 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:00 - 12:45 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - gastronomia w praktyce (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:00 - 12:45 | 3 ax gr. 1 - trendy żywieniowe w praktyce (Baścik K.) | Hess-Rykała E. - trendy żywieniowe w praktyce (3 ax gr. 1) | F2 | dziś | 12:00 - 12:45 | |
| 12:00 - 12:45 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 07:30 - 08:15 | |
| 12:00 - 12:45 | 5 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:00 - 12:45 | 5 TŻK- zaw. TŻ - język obcy zawodowy (Gniewek E.) | Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (5 TŻK- zaw. TŻ) | 15a | dziś | 12:00 - 12:45 | |
| 12:55 - 13:40 | 1 ax, gr. 1 warsztaty - zajęcia rozwijające zainteresowania (Graboń A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:20 | 1 Nauczanie indywidualne Borys Ankudowicz 1ax - j. angielski (Gniewek E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 12:55 - 13:40 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 08:20 - 09:05 | |
| 13:50 - 14:35 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 09:15 - 10:00 | |
| 13:50 - 14:35 | 3 TT - j. angielski (Gniewek E.) | Nawrocka-Kaniewska A. - j. angielski (3 TT) | 3 | dziś | 13:50 - 14:35 | |
| 13:50 - 14:35 | 4 TT - matematyka (Machnicka A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:45 - 15:30 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 10:10 - 10:55 | |
| 14:45 - 15:10 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - podstawy nadzorowania produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 14:45 - 15:30 | 3 TT - j. angielski (Gniewek E.) | Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 TT) | 3 | dziś | 14:45 - 15:30 | |
| 15:10 - 15:35 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 15:35 - 16:20 | 2 TŻ - zajęcia z wychowawcą (Gniewek E.) | Wydra D. - zajęcia z wychowawcą (2 TŻ gr. 2) | 2 | dziś | 15:35 - 16:20 | |
| 15:35 - 16:20 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 11:05 - 11:50 | |
| 15:35 - 16:00 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 16:00 - 16:25 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||
| 16:25 - 17:10 | 2 TŻ gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) | Lekcja odwołana | ||||
| 16:25 - 17:10 | 3 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Krupa K.) | Gomola I. - pracownia cukiernicza (3 c2 gr. 2) | @ | dziś | 12:00 - 12:45 | |
| 16:25 - 16:50 | 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - magazynowanie wyrobów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.) | Lekcja odwołana | ||||