Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
poniedziałek, 3 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-03 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-03 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-03 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-03 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-03 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-03-03 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-03-03 14:40 - 16:10
środa, 5 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-05 11:05 - 11:50
czwartek, 6 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-06 14:45 - 15:30
piątek, 7 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-07 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-03-07 14:45 - 15:30
poniedziałek, 10 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-10 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-10 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-10 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-10 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-10 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-03-10 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-03-10 14:40 - 16:10
środa, 12 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-12 11:05 - 11:50
czwartek, 13 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-13 14:45 - 15:30
piątek, 14 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-14 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-03-14 14:45 - 15:30
poniedziałek, 17 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-17 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-17 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-17 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-17 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-17 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-03-17 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-03-17 14:40 - 16:10
środa, 19 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-19 11:05 - 11:50
czwartek, 20 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-20 14:45 - 15:30
piątek, 21 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-21 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-03-21 14:45 - 15:30
poniedziałek, 24 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-24 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-24 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-24 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-24 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-24 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-03-24 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-03-24 14:40 - 16:10
środa, 26 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-26 11:05 - 11:50
czwartek, 27 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-27 14:45 - 15:30
piątek, 28 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-28 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-03-28 14:45 - 15:30
poniedziałek, 31 marca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-03-31 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-31 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-31 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-03-31 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-03-31 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-03-31 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-03-31 14:40 - 16:10
środa, 2 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-02 11:05 - 11:50
czwartek, 3 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-03 14:45 - 15:30
piątek, 4 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-04 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-04-04 14:45 - 15:30
poniedziałek, 7 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-07 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-04-07 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-07 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-07 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-04-07 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-04-07 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-04-07 14:40 - 16:10
środa, 9 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-09 11:05 - 11:50
czwartek, 10 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-10 14:45 - 15:30
piątek, 11 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-11 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-04-11 14:45 - 15:30
poniedziałek, 14 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-14 08:20 - 09:05
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-04-14 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-14 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-14 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-04-14 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-04-14 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-04-14 14:40 - 16:10
środa, 16 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-16 11:05 - 11:50
środa, 23 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-23 11:05 - 11:50
czwartek, 24 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-04-24 14:45 - 15:30
piątek, 25 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-25 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-04-25 14:45 - 15:30
poniedziałek, 28 kwietnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-04-28 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-04-28 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-04-28 14:40 - 16:10
piątek, 2 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-02 12:00 - 12:45
poniedziałek, 5 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-05 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-05 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-05 14:40 - 16:10
piątek, 9 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-09 12:00 - 12:45
poniedziałek, 12 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-12 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-12 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-12 14:40 - 16:10
piątek, 16 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-16 12:00 - 12:45
poniedziałek, 19 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-19 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-19 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-19 14:40 - 16:10
piątek, 23 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-23 12:00 - 12:45
poniedziałek, 26 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-26 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-05-26 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-05-26 14:40 - 16:10
piątek, 30 maja 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-05-30 12:00 - 12:45
poniedziałek, 2 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-02 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-02 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-02 14:40 - 16:10
piątek, 6 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-06 12:00 - 12:45
poniedziałek, 9 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-09 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-09 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-09 14:40 - 16:10
piątek, 13 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-13 12:00 - 12:45
poniedziałek, 16 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-16 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-16 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-16 14:40 - 16:10
piątek, 20 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-20 12:00 - 12:45
poniedziałek, 23 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-23 08:20 - 09:05
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-23 13:50 - 15:20
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-23 14:40 - 16:10