czwartek, 21 listopada 2024
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
07:30 - 08:15 |
3 ax-2/3 - gastronomia w praktyce (Graboń A.)
|
Kownacka-Niedoba I. - gastronomia w praktyce
(3 ax-2/3) |
@ |
dziś |
07:30 - 08:15 |
07:30 - 08:15 |
4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
08:20 - 09:05 |
3 ac - matematyka (Machnicka A.)
|
Kapustka D. - matematyka
(3 ac) |
sd1 |
dziś |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
3 ax-2/3 - gastronomia w praktyce (Graboń A.)
|
Kownacka-Niedoba I. - gastronomia w praktyce
(3 ax-2/3) |
@ |
dziś |
08:20 - 09:05 |
08:20 - 09:05 |
4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
3 ax-2/3 - gastronomia w praktyce (Graboń A.)
|
Kownacka-Niedoba I. - gastronomia w praktyce
(3 ax-2/3) |
@ |
dziś |
09:15 - 10:00 |
09:15 - 10:00 |
4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
5 Nauczanie indywidualne Oliwia Jankowska 5TT - matematyka (Machnicka A.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
1 ax - matematyka (Machnicka A.)
|
Faber-Jaźwińska K. - matematyka
(1 ax) |
3 |
dziś |
10:10 - 10:55 |
10:10 - 10:55 |
3 ax-2/3 - gastronomia w praktyce (Graboń A.)
|
Kownacka-Niedoba I. - gastronomia w praktyce
(3 ax-2/3) |
@ |
dziś |
10:10 - 10:55 |
11:05 - 11:50 |
2 c1 - matematyka (Machnicka A.)
|
Jąkalska A. - matematyka
(2 c1) |
3 |
dziś |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
3 ax-2/3 - gastronomia w praktyce (Graboń A.)
|
Kownacka-Niedoba I. - gastronomia w praktyce
(3 ax-2/3) |
@ |
dziś |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
4 TTŻ - geografia (Grabowska B.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
5 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
1 c - matematyka (Machnicka A.)
|
Świerczek M. - matematyka
(1 c) |
3 |
dziś |
12:55 - 13:40 |
12:55 - 13:40 |
2 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.)
|
Lekcja odwołana |
12:55 - 13:40 |
5 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
1 c - geografia (Grabowska B.)
|
Kacprowicz L. - geografia
(1 c) |
6 |
dziś |
13:50 - 14:35 |
13:50 - 14:35 |
2 c1 - wyposażenie zakładów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.)
|
Pietrzak-Szpak S. - wyposażenie zakładów cukierniczych
(2 c1) |
3 |
dziś |
13:50 - 14:35 |
13:50 - 14:35 |
2 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.)
|
Lekcja odwołana |
13:50 - 14:35 |
2 TŻ1 - matematyka (Machnicka A.)
|
Lekcja odwołana |
14:35 - 15:30 |
2 TT - zajęcia rozwijające zainteresowania (Antosiak-Smuda A.)
|
Lekcja odwołana |
14:45 - 15:30 |
1 TŻ - geografia (Grabowska B.)
|
Gniewek E. - geografia
(1 TŻ) |
15 |
dziś |
14:45 - 15:30 |
14:45 - 15:30 |
5 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.)
|
Lekcja odwołana |
15:35 - 16:20 |
5 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.)
|
Lekcja odwołana |
16:25 - 17:10 |
5 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.)
|
Lekcja odwołana |