Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
czwartek, 11 grudnia 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) AU jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 3 TŻ3 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 4 TT-2/2 - j. niemiecki (Szarek L.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:50 1 Nauczanie indywidualne Borys Ankudowicz 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Hess-Rykała E.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 1 TT gr. 2 j. niemiecki - j. niemiecki (Szarek L.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) AU jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 TTŻ gr. 2 - język obcy zawodowy (Gniewek E.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 4 TUK - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) AU jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 3TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TUK gr. 2. - j. niemiecki (Szarek L.) Pawlik J. - j. niemiecki (3 TUK gr. 2. ) 9 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 5 TŻK-1/2 j. ang. - j. angielski (Gniewek E.) Mnich M. - j. angielski (5 TŻK-1/2 j. ang.) 14 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 5 TŻK-2/2 j. ang. - j. angielski (Dulian E.) Mnich M. - j. angielski (5 TŻK-2/2 j. ang.) 15a jutro 09:15 - 10:00
10:10 - 10:55 1 TŻ - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (1 TŻ) 8 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) AU jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 c2 gr. 1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Zyzańska R. - j. angielski (3 c2 gr. 1) 17 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 TT gr. 1 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 TT gr. 2 p. zawodowe - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 5 TŻK-1/2 j. ang. - j. angielski (Gniewek E.) Olma M. - j. angielski (5 TŻK-1/2 j. ang.) 14 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 5 TŻK-2/2 j. ang. - j. angielski (Dulian E.) Wydra D. - j. angielski (5 TŻK-2/2 j. ang.) 15a jutro 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 c gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) Ormaniec B. - j. angielski (1 c gr. 1) jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 1 c gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) Sitek A. - j. angielski (1 c gr. 2) 6 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TŻ gr. 2 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Zielińska B. - zajęcia praktyczne (2 TŻ gr. 2) AU jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TT gr. 1 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TT gr. 2 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Wydra D. - j. angielski (3 TTŻ) 1 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 5 TŻ1 - zajęcia z wychowawcą (Kłopotowska M.) Hyrlik A. - zajęcia z wychowawcą (5 TŻ1) 9 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 5 TŻK- zaw. TŻ - organizacja produkcji gastronomicznej (Graboń A.) Nawrocka-Kaniewska A. - organizacja produkcji gastronomicznej (5 TŻK- zaw. TŻ) 12 jutro 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 3 c1 - język obcy zawodowy (Gniewek E.) Świerczek M. - język obcy zawodowy (3 c1) 9 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 3 TT gr. 1 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Baścik K.) Rusin I. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 1 p. zawodowe) F3 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TT gr. 2 p. zawodowe - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Bijok T. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT gr. 2 p. zawodowe) F1 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Wydra D. - j. angielski (3 TTŻ) 5 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 5 TTŻ-2/2 TŻ - język obcy zawodowy (Dulian E.) Olma M. - język obcy zawodowy (5 TTŻ-2/2 TŻ) 5a jutro 12:00 - 12:45
12:45 - 14:15 3 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 3tt - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 1 c gr. 2 - j. angielski (Gniewek E.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 1 TŻK gr. 1 TŻ - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Konstanty M. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (1 TŻK gr. 1 TŻ) 9 jutro 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Wydra D. - j. angielski (3 c1) 11 jutro 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 3 c2 - technologie produkcji cukierniczej (Frycz S.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TT - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (Pieńkowska B.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 1 TŻ gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 TT - zajęcia z wychowawcą (Pieńkowska B.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 TŻ1 gr.1 - pracownia technologii gastronomicznej (Hess-Rykała E.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 4 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Mnich M. - j. angielski (4 TŻ2-1/2) jutro 13:50 - 14:35
13:50 - 14:35 5 TTŻ-1/2 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 5 TŻ1 - historia (Świerczek M.) Lekcja odwołana
14:15 - 14:40 3 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 3tt - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 TŻ gr. 1 - j. angielski (Dulian E.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 5 TTŻ-1/2 TT - procesy technologiczne w przetwórstwie spożywczym (Frycz S.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 1 TŻK gr. 2 TUK - podstawy technologii sporządzania potraw i napojów (Graboń A.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 3 TŻ2 - j. angielski (Dulian E.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 3 TŻ2 - j. angielski (Dulian E.) Lekcja odwołana