środa, 22 stycznia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
09:15 - 10:00 |
2 ax - wf dz. - wychowanie fizyczne (Adamczyk I.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
3 ac - j. polski (Damek A.)
|
Lekcja odwołana |
09:15 - 10:00 |
3 ax - matematyka (Jąkalska A.)
|
Nawrocka-Kaniewska A. - matematyka
(3 ax) |
4 |
dziś |
09:15 - 10:00 |
10:10 - 10:55 |
3 ac - j. polski (Damek A.)
|
Lekcja odwołana |
10:10 - 10:55 |
5 TT - matematyka (Jąkalska A.)
|
Sitek A. - matematyka
(5 TT) |
4 |
dziś |
10:10 - 10:55 |
11:05 - 11:50 |
3 TŻ2 - j. polski (Kwiatkowska-Kos E.)
|
Sitek A. - j. polski
(3 TŻ2) |
15 |
dziś |
11:05 - 11:50 |
11:05 - 11:50 |
5 TŻ2 - matematyka (Jąkalska A.)
|
Hyrlik A. - matematyka
(5 TŻ2) |
18 |
dziś |
11:05 - 11:50 |
12:00 - 12:45 |
5 TT - j. polski (Kwiatkowska-Kos E.)
|
Lekcja odwołana |
12:00 - 12:45 |
5 TŻ2 - matematyka (Jąkalska A.)
|
Hyrlik A. - matematyka
(5 TŻ2) |
18 |
dziś |
12:00 - 12:45 |
12:55 - 13:40 |
5 TT - j. polski (Kwiatkowska-Kos E.)
|
Lekcja odwołana |
poniedziałek, 27 stycznia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-01-27 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-01-27 |
14:40 - 16:10 |
poniedziałek, 3 lutego 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-02-03 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-02-03 |
14:40 - 16:10 |
poniedziałek, 10 lutego 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-02-10 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-02-10 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-02-10 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 14 lutego 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-02-14 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 3 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-03 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-03 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-03 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 7 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-07 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 10 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-10 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-10 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-10 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 14 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-14 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 17 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-17 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-17 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-17 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 21 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-21 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 24 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-24 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-24 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-24 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 28 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-28 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 31 marca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-03-31 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-03-31 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-03-31 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 4 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-04 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 7 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-07 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-07 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-07 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 11 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-11 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 14 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-14 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-14 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-14 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 25 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-25 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 28 kwietnia 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-04-28 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-04-28 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-04-28 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 2 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-02 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 5 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-05 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-05 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-05 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 9 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-09 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 12 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-12 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-12 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-12 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 16 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-16 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 19 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-19 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-19 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-19 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 23 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-23 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 26 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-26 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-05-26 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-05-26 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 30 maja 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-05-30 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 2 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-02 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-02 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-02 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 6 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-06 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 9 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-09 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-09 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-09 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 13 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-13 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 16 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-16 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-16 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-16 |
14:40 - 16:10 |
piątek, 20 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
12:00 - 12:45 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-20 |
12:00 - 12:45 |
poniedziałek, 23 czerwca 2025
|
Lekcja w planie |
Informacja o zmianie |
Godziny |
Lekcja |
Lekcja |
Sala |
Data |
Godziny |
08:20 - 09:05 |
3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.)
|
Kacprowicz L. - podstawy gastronomii
(3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) |
lekcja online |
2025-06-23 |
08:20 - 09:05 |
13:50 - 15:20 |
3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.)
|
Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) |
lekcja online |
2025-06-23 |
13:50 - 15:20 |
14:40 - 16:10 |
3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.)
|
Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem
(3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) |
lekcja online |
2025-06-23 |
14:40 - 16:10 |