Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
czwartek, 5 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 ax RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 2 TTŻ - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TŻ2 gr. 2 ZP) AU jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - j. angielski (Zyzańska R.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) @ jutro 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 4 TŻK- zaw. TUK - organizacja usług gastronomicznych (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 ax RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TŻ2 gr. 2 ZP) AU jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) @ jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 TTŻ-1/2 TT - podstawy przemysłu spożywczego (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 4 TŻ1 - zajęcia z wychowawcą (Kłopotowska M.) Nawrocka-Kaniewska A. - zajęcia z wychowawcą (4 TŻ1) 4 jutro 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 TŻK- zaw. TUK - organizacja usług gastronomicznych (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 c1 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TŻ2 gr. 2 ZP) AU jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 ac - biologia (Bujak I.) Kapustka D. - biologia (3 ac) sd1 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) @ jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Gniewek E. - j. angielski (3 TTŻ-1/2) 12 jutro 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TUK-1/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 3 TŻ2-1/2 - wychowanie fizyczne (Śnieżko P.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 2 c1 - wyposażenie zakładów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.) Szafran A. - j. angielski (2 c1) 6 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TŻ2 gr. 2 ZP) AU jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 TT-1/2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) @ jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Gniewek E. - j. angielski (3 TTŻ-1/2) 12 jutro 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 TUK-1/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 3 TŻ2-1/2 - wychowanie fizyczne (Śnieżko P.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 2 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Jąkalska A. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (2 TŻ1) 10 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TŻ2 gr. 2 ZP - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TŻ2 gr. 2 ZP) AU jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TT-1/2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) sd2 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TTŻ - biologia (Bujak I.) Nawrocka-Kaniewska A. - biologia (3 TTŻ) 17 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 TUK-2/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Mnich M. - j. angielski (3 TŻ1-2/2) 15a jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 4 TTŻ-1/2 TT - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (Antosiak-Smuda A.) Chłopczyk B. - nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (4 TTŻ-1/2 TT) 6 jutro 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 4 TŻ1-w2 - wychowanie fizyczne (Podolska M.) Szafran A. - wychowanie fizyczne (4 TŻ1-w2) sił jutro 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 2 c2 gr. 2 - wychowanie fizyczne (Podolska M.) Adamczyk I. - wychowanie fizyczne (2 c2 gr. 2) sgw jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Kwiatkowska-Kos E. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (2 TŻ1) 15 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 3 TT-1/2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Nikiel D.) Czernik-Marek K. - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (3 TT-1/2) sd2 jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TUK-2/2 - podstawy miksologii (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Szymik I. - j. angielski (3 TŻ1-2/2) 15a jutro 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Mnich M. - j. angielski (3 TŻ2-1/2) 14 jutro 12:00 - 12:45
12:55 - 13:40 1 ax gr. 1 - j. angielski (Zyzańska R.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 2 TUK - rozliczanie usług kelnerskich (Kacprowicz L.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 10:10 - 10:55
12:55 - 13:40 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TT-1/2 - zajęcia rozwijające zainteresowania (Nikiel D.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TŻ2-1/2 - j. angielski (Pietrzak-Szpak S.) Mnich M. - j. angielski (3 TŻ2-1/2) 14 jutro 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 4 TTŻ/4TŻK/TŻ1 RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
13:00 - 14:30 3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - technologie produkcji cukierniczej (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 1 ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (Nikiel D.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 11:05 - 11:50
13:50 - 14:35 3 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (3 TŻ1) 21 jutro 13:50 - 14:35
13:50 - 14:35 4 TTŻ/4TŻK/TŻ1 RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
14:30 - 14:55 3 Nauczanie indywidualne Kinga Wilczek 3ac - wyposażenie zakładów cukierniczych (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
14:35 - 15:30 2 TT - zajęcia rozwijające zainteresowania (Antosiak-Smuda A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 12:00 - 12:45
14:45 - 15:30 3 TŻ2 RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 12:55 - 13:40
15:35 - 16:20 3 TŻ2 RELIGIA - religia (Zamarski J.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 13:50 - 14:35
17:15 - 18:00 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ jutro 14:45 - 15:30
piątek, 6 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TTŻ gr. 1 ) AU 2025-06-06 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.) Bijok T. - zajęcia praktyczne (2 TŻ3 gr. 2 ) @ 2025-06-06 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 07:30 - 08:15
08:20 - 09:05 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TTŻ gr. 1 ) AU 2025-06-06 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.) Bijok T. - zajęcia praktyczne (2 TŻ3 gr. 2 ) @ 2025-06-06 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 TUK-2/2 - j. włoski (Olma M.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TTŻ gr. 1 ) AU 2025-06-06 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (2 TTŻ gr. 2 ) @ 2025-06-06 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.) Bijok T. - zajęcia praktyczne (2 TŻ3 gr. 2 ) @ 2025-06-06 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TTŻ-1/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 3 TUK-2/2 - j. włoski (Olma M.) Lekcja odwołana
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-06 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-06 09:40 - 10:05
10:10 - 10:55 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TTŻ gr. 1 ) AU 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (2 TTŻ gr. 2 ) @ 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TUK gr. 1 - j. włoski (Olma M.) Mnich M. - j. włoski (2 TUK gr. 1) 12 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TŻ1 gr.2 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.) Błasiak W. - wychowanie fizyczne (2 TŻ1 gr.2 ) sgw 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.) Bijok T. - zajęcia praktyczne (2 TŻ3 gr. 2 ) @ 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 c - wyposażenie zakładów cukierniczych (Konstanty M.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 3 TŻ1-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Sitek A. - j. angielski (3 TŻ1-2/2) 9 2025-06-06 10:10 - 10:55
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-06 10:45 - 11:30
11:05 - 11:50 1 TŻ - biologia (Bujak I.) Nawrocka-Kaniewska A. - biologia (1 TŻ) 2 2025-06-06 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 c1 wf chł - wychowanie fizyczne (Pawlik J.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 2 c1 wf dz. - wychowanie fizyczne (Szafran A.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TTŻ gr. 1 - zajęcia praktyczne (Dudys S.) Kempys A. - zajęcia praktyczne (2 TTŻ gr. 1 ) AU 2025-06-06 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TTŻ gr. 2 - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Nikiel D. - sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych (2 TTŻ gr. 2 ) @ 2025-06-06 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 2 TŻ3 gr. 2 - zajęcia praktyczne (Graboń A.) Bijok T. - zajęcia praktyczne (2 TŻ3 gr. 2 ) @ 2025-06-06 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 c - technologie produkcji cukierniczej (Konstanty M.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 3 TŻ2-2/2 - j. włoski (Olma M.) Karkut I. - j. włoski (3 TŻ2-2/2) 15a 2025-06-06 11:05 - 11:50
12:00 - 12:45 2 c2 gr. 2 - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 c2 gr. 2) F1 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.) Gniewek E. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Rożnowska 2TTŻ - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TT - j. angielski (Zyzańska R.) Frycz S. - j. angielski (3 TT) 21 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 TŻ2-2/2 - j. włoski (Olma M.) Karkut I. - j. włoski (3 TŻ2-2/2) 9 2025-06-06 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-06 12:50 - 13:35
12:55 - 13:40 1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 ax gr.2) F3 2025-06-06 12:55 - 13:40
12:55 - 13:40 2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 TUK - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 4 TŻ1-1/2 - planowanie żywienia (Konstanty M.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 ax gr.2) F3 2025-06-06 13:50 - 14:35
13:50 - 14:35 2 TTŻ gr. 2 - dekorowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych (Kownacka-Niedoba I.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 2 TUK - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 ax-2/2 - j. angielski (Zyzańska R.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 3 TŻ1-2/2 - j. włoski (Olma M.) Lekcja odwołana
13:50 - 14:35 4 TŻ1-1/2 - planowanie żywienia (Konstanty M.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 ax gr.2) F3 2025-06-06 14:45 - 15:30
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-06-06 14:45 - 15:30
14:45 - 15:30 2 c1 - biologia (Bujak I.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 1 ax gr.2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Baścik K.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 ax gr.2) F3 2025-06-06 15:35 - 16:20
15:35 - 16:20 3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 3 TTŻ/3TUK-wf2 - wychowanie fizyczne (Szafran A.) Lekcja odwołana
15:35 - 16:20 3 TUK-wf1 - wychowanie fizyczne (Pawlik J.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
17:15 - 18:00 3 ax-1/2 - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
poniedziałek, 9 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Lekcja odwołana
07:30 - 08:15 3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.) Bijok T. - gastronomia w praktyce (3 ax-1/3) @ 2025-06-09 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.) Lekcja odwołana
08:00 - 08:45 4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - organizacja produkcji gastronomicznej (Chłopczyk B.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Lekcja odwołana
08:20 - 09:05 3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.) Bijok T. - gastronomia w praktyce (3 ax-1/3) @ 2025-06-09 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-09 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-09 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.) Lekcja odwołana
08:45 - 09:10 4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - podstawy żywienia (Chłopczyk B.) Lekcja odwołana
09:10 - 09:35 4 Nauczanie indywidualne Amelia Iwanicka 4TTŻ - planowanie żywienia (Chłopczyk B.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 1 C gr. 2 pracownia cukiernicza - pracownia cukiernicza (Chrobok G.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-09 09:15 - 10:55
09:15 - 10:00 3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.) Bijok T. - gastronomia w praktyce (3 ax-1/3) @ 2025-06-09 09:15 - 10:00
09:15 - 10:00 3 TTŻ-1/2 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Lekcja odwołana
09:15 - 10:00 4 TŻK- zaw. TŻ - planowanie żywienia (Zielińska B.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 1 TŻ - podstawy żywienia (Zielińska B.) Czernik-Marek K. - podstawy żywienia (1 TŻ) 20 2025-06-09 10:10 - 10:55
10:10 - 10:55 3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.) Bijok T. - gastronomia w praktyce (3 ax-1/3) @ 2025-06-09 10:10 - 10:55
10:10 - 11:50 3 Nauczanie indywidualne Wiktor Superson 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Chłopczyk B.) Lekcja odwołana
10:10 - 10:55 3 TTŻ-1/2 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Lekcja odwołana
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 3 ax-1/3 - gastronomia w praktyce (Baścik K.) Bijok T. - gastronomia w praktyce (3 ax-1/3) @ 2025-06-09 11:05 - 11:50
11:05 - 11:50 3 Dekoracje carvingowe - dekoracje carvingowe (Zielińska B.) Lekcja odwołana
11:05 - 11:50 3 TŻ1 - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Kłopotowska M.) Pieńkowska B. - technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (3 TŻ1) 18 2025-06-09 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-09 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-09 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-09 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-09 07:30 - 08:15
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-09 12:00 - 12:45
12:50 - 14:20 3 Nauczanie indywidualne Sebastian Gonkowski 3ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (Zielińska B.) Lekcja odwołana
12:55 - 13:40 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-09 08:20 - 09:05
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-09 13:20 - 13:45
13:50 - 14:35 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-09 09:15 - 10:00
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-09 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-09 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Lekcja odwołana
14:45 - 15:30 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-09 10:10 - 10:55
15:35 - 16:20 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-09 11:05 - 11:50
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Lekcja odwołana
16:25 - 17:10 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd2 2025-06-09 12:00 - 12:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-09 17:15 - 18:00
wtorek, 10 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-10 07:30 - 09:00
10:10 - 10:35 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.) Gniewek E. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 10:10 - 10:35
10:35 - 11:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.) Gniewek E. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 10:35 - 11:00
12:00 - 12:45 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd3 2025-06-10 10:10 - 10:55
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-10 12:45 - 14:30
12:55 - 13:40 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd3 2025-06-10 11:05 - 11:50
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-10 13:15 - 14:00
13:50 - 14:35 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd3 2025-06-10 12:00 - 12:45
14:15 - 15:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 14:15 - 15:00
14:45 - 15:30 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd2 2025-06-10 12:55 - 13:40
15:00 - 15:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 15:00 - 15:45
15:35 - 16:20 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd2 2025-06-10 13:50 - 14:35
15:45 - 16:30 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 15:45 - 16:30
16:25 - 17:10 3 ac-2/2 cukiernik - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 ac-2/2 cukiernik) sd3 2025-06-10 14:45 - 15:30
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-10 17:15 - 18:00
18:05 - 18:50 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia i teraźniejszość (wakatML2tt w.) Wójcik-Nowak A. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-10 18:05 - 18:50
środa, 11 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-11 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-11 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-11 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-11 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-11 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-11 13:00 - 13:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-11 17:15 - 18:00
18:00 - 18:45 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-11 18:00 - 18:45
czwartek, 12 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-12 08:20 - 09:05
12:55 - 13:40 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-12 10:10 - 10:55
13:50 - 14:35 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ 2025-06-12 11:05 - 11:50
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-12 14:45 - 15:30
14:45 - 15:30 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ 2025-06-12 12:00 - 12:45
15:35 - 16:20 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) @ 2025-06-12 12:55 - 13:40
16:25 - 17:10 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-12 13:50 - 14:35
17:15 - 18:00 3 c-1/2 - pracownia cukiernicza (Rusin I.) Rusin I. - pracownia cukiernicza (3 c-1/2) sd3 2025-06-12 14:45 - 15:30
piątek, 13 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-13 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - podstawy żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - podstawy żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-13 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-13 09:15 - 09:40
09:40 - 10:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - język obcy zawodowy (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - język obcy zawodowy (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-13 09:40 - 10:05
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-13 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.) Gniewek E. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-13 12:00 - 12:45
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-13 12:00 - 12:45
12:50 - 13:35 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-13 12:50 - 13:35
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - historia (wakatJK1c w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 3 2025-06-13 14:45 - 15:30
poniedziałek, 16 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-16 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-16 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-16 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-16 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-16 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-16 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-16 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-16 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-16 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-16 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-16 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-16 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-16 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-16 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-16 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia i teraźniejszość (wakatMP2tż2 w.) wakatMP2tż2 w. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-16 17:15 - 18:00
wtorek, 17 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-17 07:30 - 09:00
10:10 - 10:35 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.) Gniewek E. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 10:10 - 10:35
10:35 - 11:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.) Gniewek E. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 10:35 - 11:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-17 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-17 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-17 13:15 - 14:00
14:15 - 15:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 14:15 - 15:00
15:00 - 15:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 15:00 - 15:45
15:45 - 16:30 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 15:45 - 16:30
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - wiedza o społeczeństwie (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - wiedza o społeczeństwie (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-17 17:15 - 18:00
18:05 - 18:50 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia (wakatML2tt w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-17 18:05 - 18:50
środa, 18 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-18 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-18 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-18 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-18 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-18 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-18 13:00 - 13:45
piątek, 20 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 07:30 - 08:15
07:30 - 08:15 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - planowanie żywienia (wakatNM4ttż w.) Hess-Rykała E. - planowanie żywienia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 07:30 - 08:15
09:15 - 09:40 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - język obcy zawodowy (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - język obcy zawodowy (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-20 09:15 - 09:40
10:45 - 11:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - przyjmowanie i magazynowanie żywności (wakatKB1ax w.) Nikiel D. - przyjmowanie i magazynowanie żywności (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-20 10:45 - 11:30
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatmp w.) Kacprowicz L. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-20 12:00 - 12:45
poniedziałek, 23 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK - podstawy gastronomii (wakatmp w.) Kacprowicz L. - podstawy gastronomii (3 Nauczanie indywidualne Michał Pawlicki 3TUK) lekcja online 2025-06-23 08:20 - 09:05
08:20 - 09:05 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-23 08:20 - 09:05
09:15 - 10:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - podstawy żywienia (wakatMP2tż2 w.) Wojciech D. - podstawy żywienia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 09:15 - 10:00
09:15 - 10:55 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - technologie produkcji cukierniczej (wakatOB2c2 w.) Frycz S. - technologie produkcji cukierniczej (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-23 09:15 - 10:55
11:00 - 13:15 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatNSZ1c w.) Kownacka-Niedoba I. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-23 11:00 - 13:15
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-23 11:05 - 11:50
11:30 - 14:30 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - pracownia cukiernicza (wakatOB2c2 w.) Czernik-Marek K. - pracownia cukiernicza (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-23 11:30 - 14:30
12:00 - 12:45 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - j. angielski (wakatJK1c w.) Dulian E. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-23 12:00 - 12:45
12:00 - 13:50 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatKB1ax w.) Pieńkowska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-23 12:00 - 13:50
12:00 - 12:45 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - organizacja usług gastronomicznych (wakatOS3tuk w.) Tarędź A. - organizacja usług gastronomicznych (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-23 12:00 - 12:45
13:20 - 13:45 1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatNSZ1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Szylar Natalia 1c) lekcja online 2025-06-23 13:20 - 13:45
13:50 - 15:20 3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwn w.) Kapustka D. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Weronika Nycz 3ac) lekcja online 2025-06-23 13:50 - 15:20
14:30 - 15:15 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - podstawy miksologii (wakatOS3tuk w.) Borecki P. - podstawy miksologii (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-23 14:30 - 15:15
14:40 - 16:10 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-23 14:40 - 16:10
16:10 - 16:55 3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (wakatwsz w.) Zielińska B. - podstawy gastronomii - technologia z towaroznawstwem (3 Nauczanie indywidualne Wiktoria Szendzielorz 3ax kucharz) lekcja online 2025-06-23 16:10 - 16:55
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - historia (wakatMP2tż2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-23 17:15 - 18:00
wtorek, 24 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 09:00 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - zajęcia praktyczne (wakatMP2tż2 w.) Dudys S. - zajęcia praktyczne (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-24 07:30 - 09:00
10:10 - 10:35 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - j. angielski (wakatML2tt w.) Gniewek E. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 10:10 - 10:35
10:35 - 11:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - język obcy zawodowy (wakatML2tt w.) Gniewek E. - język obcy zawodowy (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 10:35 - 11:00
12:00 - 12:25 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - j. angielski (wakatNM4ttż w.) Mnich M. - j. angielski (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 12:00 - 12:25
12:45 - 14:30 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - gastronomia w praktyce (wakatKB1ax w.) Hess-Rykała E. - gastronomia w praktyce (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-24 12:45 - 14:30
13:15 - 14:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatOB2c2 w.) Antosiak-Smuda A. - wyposażenie zakładów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-24 13:15 - 14:00
14:15 - 15:00 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - podstawy przemysłu spożywczego (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - podstawy przemysłu spożywczego (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 14:15 - 15:00
15:00 - 15:45 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - obsługa maszyn i urządzeń w przemyśle cukierniczym (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 15:00 - 15:45
15:45 - 16:30 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - magazynowanie wyrobów cukierniczych (wakatML2tt w.) Antosiak-Smuda A. - magazynowanie wyrobów cukierniczych (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 15:45 - 16:30
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 17:15 - 18:00
17:15 - 18:00 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - historia (wakatNM4ttż w.) Wójcik-Nowak A. - historia (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-24 17:15 - 18:00
18:05 - 18:50 2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt - historia i teraźniejszość (wakatML2tt w.) Wójcik-Nowak A. - historia i teraźniejszość (2 Nauczanie indywidualne Martyna Laszczak 2tt) lekcja online 2025-06-24 18:05 - 18:50
środa, 25 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK - j. angielski (wakatOS3tuk w.) Pietrzak-Szpak S. - j. angielski (3 Nauczanie indywidualne Oliwier Stasicki 3 TUK) lekcja online 2025-06-25 08:20 - 09:05
10:10 - 10:55 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - pracownia obsługi gości (wakatNM4ttż w.) Kacprowicz L. - pracownia obsługi gości (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-25 10:10 - 10:55
11:05 - 11:50 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - technologie produkcji cukierniczej (wakatJK1c w.) Chrobok G. - technologie produkcji cukierniczej (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-25 11:05 - 11:50
12:00 - 12:25 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - j. angielski (wakatKB1ax w.) Zyzańska R. - j. angielski (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-25 12:00 - 12:25
12:00 - 12:45 4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż - organizacja produkcji gastronomicznej (wakatNM4ttż w.) Graboń A. - organizacja produkcji gastronomicznej (4 Nauczanie indywidualne Nadia Michalska 4ttż) lekcja online 2025-06-25 12:00 - 12:45
13:00 - 13:45 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - pracownia technologii gastronomicznej (wakatMP2tż2 w.) Graboń A. - pracownia technologii gastronomicznej (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-25 13:00 - 13:45
17:15 - 18:00 2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim - historia (wakatOB2c2 w.) Wójcik-Nowak A. - historia (2 Nauczanie indywidualne Olha Bilim) lekcja online 2025-06-25 17:15 - 18:00
18:00 - 18:45 1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax - historia (wakatKB1ax w.) Wójcik-Nowak A. - historia (1 Nauczanie indywidualne Konrad Besabara 1ax) lekcja online 2025-06-25 18:00 - 18:45
czwartek, 26 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
08:20 - 09:05 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - j. angielski (wakatMP2tż2 w.) Zyzańska R. - j. angielski (2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2) lekcja online 2025-06-26 08:20 - 09:05
14:45 - 15:30 1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c - wyposażenie zakładów cukierniczych (wakatJK1c w.) Nikiel D. - wyposażenie zakładów cukierniczych (1 Nauczanie indywidualne Jonatan Kubica 1c) 2025-06-26 14:45 - 15:30
piątek, 27 czerwca 2025
Lekcja w planie Informacja o zmianie
Godziny Lekcja Lekcja Sala Data Godziny
07:30 - 08:15 2 Nauczanie indywidualne Mai Polan 2tż2 - język obcy zawodowy (wakatMP2tż2 w.) Lekcja odwołana