Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

Rzuceni na głęboką wodę

Piszą o nas w Przeglądzie Gastronomicznym :)

Zachęcamy do zapoznania się z artykułem o Naszej Szkole jaki pojawił się na łamach „Przeglądu Gastronomicznego”. Program „Gotowanie kluczem do sukcesu” realizowany w ramach akcji KA1 VET w Erasmus+, to nasz kolejny projekt doceniony przez redaktorów gazety.

Cały artykuł znajdziesz tutaj…

 

„Przegląd Gastronomiczny” to fachowy miesięcznik, o tematyce związanej z praktyką i teorią żywienia zbiorowego w Polsce. Znajdziemy w nim artykuły dotyczące:

  • nauki o żywieniu człowieka,
  • technologii gastronomicznej,
  • prezentacji nowoczesnych maszyn i urządzeń,
  • najnowsze informacje z dziedziny żywienia zbiorowego,
  • porady prawne i podatkowe,
  • porady dla początkujących w zawodach związanych z gastronomią,
  • propozycje szefów kuchni,
  • sylwetki właścicieli zakładów gastronomicznych oraz szefów kuchni,  

Przegląd Gastronomiczny to czasopismo o szerokim zasięgu czytelników obejmującym zwłaszcza:

  • restauracje hotelowe,
  • duże, średnie i małe restauracje,
  • bary i kawiarnie,
  • właściciele restauracji,
  • kierownicy działów żywienia,
  • szefowie kuchni,
  • barmani,
  • bariści i kelnerzy,
  • stacje sanitarno-epidemiologiczne,
  • wojskowe służby kwatermistrzowskie,
  • sanatoria,
  • stołówki szkolne i przedszkolne,
  • wyższe uczelnie i szkoły gastronomiczne, biblioteki naukowe,
  • zakłady produkcyjne i osoby prywatne.

Źródło: http://www.przeglad-gastronomiczny.pl/czasopismo.html