Rzuceni na głęboką wodę
Piszą o nas w Przeglądzie Gastronomicznym :)
Zachęcamy do zapoznania się z artykułem o Naszej Szkole jaki pojawił się na łamach „Przeglądu Gastronomicznego”. Program „Gotowanie kluczem do sukcesu” realizowany w ramach akcji KA1 VET w Erasmus+, to nasz kolejny projekt doceniony przez redaktorów gazety.
Cały artykuł znajdziesz tutaj…
„Przegląd Gastronomiczny” to fachowy miesięcznik, o tematyce związanej z praktyką i teorią żywienia zbiorowego w Polsce. Znajdziemy w nim artykuły dotyczące:
- nauki o żywieniu człowieka,
- technologii gastronomicznej,
- prezentacji nowoczesnych maszyn i urządzeń,
- najnowsze informacje z dziedziny żywienia zbiorowego,
- porady prawne i podatkowe,
- porady dla początkujących w zawodach związanych z gastronomią,
- propozycje szefów kuchni,
- sylwetki właścicieli zakładów gastronomicznych oraz szefów kuchni,
Przegląd Gastronomiczny to czasopismo o szerokim zasięgu czytelników obejmującym zwłaszcza:
- restauracje hotelowe,
- duże, średnie i małe restauracje,
- bary i kawiarnie,
- właściciele restauracji,
- kierownicy działów żywienia,
- szefowie kuchni,
- barmani,
- bariści i kelnerzy,
- stacje sanitarno-epidemiologiczne,
- wojskowe służby kwatermistrzowskie,
- sanatoria,
- stołówki szkolne i przedszkolne,
- wyższe uczelnie i szkoły gastronomiczne, biblioteki naukowe,
- zakłady produkcyjne i osoby prywatne.
Źródło: http://www.przeglad-gastronomiczny.pl/czasopismo.html