Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

Diagnoza początkowa wiedzy o kuchni hiszpańskiej.

Dziś w tłusty czwartek  1 grupa uczestników  projektu „Gotowanie kluczem do sukcesu- szkolimy się w Hiszpanii” zmierzyła się z potrawami kuchni hiszpańskiej. Diagnoza ta miała na celu ocenić poziom wiedzy i umiejętności praktycznych związanych z kuchnią hiszpańską.

Wyniki pozwolą dobrać miejsca praktyk do indywidualnych potrzeb uczestników. Do wykonania uczniowie mieli między innymi takie potrawy jak: paella, tortillla, fabada, hiszpańska zupa z soczewicy, hiszpański gulasz z fasoli i szynki. 

Wszystkie potrawy były po prostu pyszne. Teraz tylko czekamy na zniesienie obostrzeń sanitarnych i lecimy do pięknej i słonecznej Malagi :)