Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

EGZAMINY PRÓBNE

W listopadzie w pracowniach gastronomicznych naszej szkoły odbyły się EGZAMINY PRÓBNE.
Do egzaminu przystąpili uczniowie klasy trzeciej technikum Technologi żywności.

Przeprowadzona według wytycznych Państwowej Komisji Egzaminacyjnej próba to dobry sposób na sprawdzenie swojej wiedzy i umiejętności, ale także czas na przypomnienie sobie procedur związanych ze sposobem organizacji i samym przebiegiem tego egzaminu. 

Z powodu trwającej epidemii egzamin został przeprowadzony przy zachowaniu odpowiedniego reżimu sanitarnego.

Zadaniem uczniów było przygotować ciastka "Baletki".

Uczestnikom gratulujemy słodkich wyników, a pozostałych zachęcamy od obejrzenia efektów pracy :)