W trakcie piątego szkolenia Oliwia i Aleksander z ZSG w Bielsku-Białej mieli zaszczyt pracować z Adamem Pawłowskim – Pierwszym Polskim Master Sommelie...
Czwarte szkolenie poświęcone było w pierwszej części nauce przygotowania domowego, pysznego i świeżego makaronu. Warsztaty w temacie Pasta Fresca popr...
Oliwia i Aleksander z ZSG w Krakowie. Z radością dzielimy się informacją o trzecim szkoleniu w ramach programu Szefa Dla Młodych Talentów! Uczniów w ś...
Oliwia i Aleksander z ZSG szlifują swój talent. Z radością dzielimy się informacją o drugim szkoleniu w ramach programu Szefa Dla Młodych Talentów! Dr...
Oliwia i Aleksander z ZSG zaczynają swoją przygodę w Akademii Inspiracji Makro. Zakończyło się pierwsze szkolenie z grupą 12 Wspaniałych Uczniów i jes...
Zapraszamy do obejrzenia relacji "CoSieDzieje TV" z Pierwszych Podbeskidzkich Mistrzostwa Młodych Kelnerów organizowanych przez Zespół Szkół Gastrono...
28 marca 2023 r. w restauracji Dom Weselny Bartek odbyły się I PODBESKIDZKIE MISTRZOSTWA MŁODYCH KELNERÓW, zorganizowane przez Zespół Szkół Gastronomi...
Uczestnicy Szkolnego Koła Carvingu życzą wesołego świątecznego rzeźbienia potraw oraz radości ze spotkań przy tak smacznych i cudownych arcydziełach....
W poniedziałek 3 kwietnia 2023 roku odbył się TURNIEJ KULINARNY dla uczniów szkoły branżowej pt. „Wariacje naleśnikowe”. Do rywalizacji stanęło 22 ucz...
30 marca 2023r grupa uczniów wraz z nauczycielami odwiedziła Międzynarodowe Targi EuroGastro Ptak Warsaw Expo. To największe w Polsce wydarzenie targo...
Tak właśnie w ZSGiH grupa wyjątkowej młodzieży wzięła udział w warsztatach wypieku pizzy neapolitańskiej. Szkolenie poprowadził znakomity...