Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

KUCHNIA ROŚLINNA - Szkolny konkurs

Szkolny konkurs kulinarny został rozstrzygnięty:

I miejsce 
Dynia zapiekana z kaszą bulgur i warzywami w towarzystwie rukoli ,
przygotowana przez Martynę Paluch

II miejsce
Pierogi z bobem i serem feta/ carpaccio z buraka/ sos vinegrette,
przygotowane przez Dawida Kropacza

III miejsce
Faszerowane papryki tofu i ryżem/ sos oliwkowo-pomidorowy,
przygotowała Wiktoria Chrobak

O wyniku konkursu zadecydowali przybyli chefowie: Dawid Konior - " Dżoj" w Bielsku- Białej Kacper Sproski " Zielony niedźwiedź" w Warszawie Mikołaj Sujewicz "Alcaminetto " w Bielsku- Białej Mateusz Stec  z" Kameleon" z Łodygowic.

Nagrody dla uczestników konkursu zasponsorowali:

Zakłady Tłuszczowe " Bielmar",

Firma Kegel- Błażusiak,

Nadleśnictwo Wisła,

Ebisu - Marcel Momot

"Kameleon" - Mateusz Stec

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy dalszych sukcesów
w realizowaniu swoich kulinarnych pasji :)