Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

OSTANIE SZKOLENIE, OLIWIA I ALEKSANDER PRACOWALI Z MARTIN GIMENEZ CASTRO

Szef dla Młodych Talentów szkolenie 8 Akademia Inspiracji Makro w Krakowie

 

Podczas ostatniego warsztatu Martin Gimenez Castro pokazał jak opanować techniki rozbioru ryb i wykorzystać ich elementy od głowy do ogona wg filozofii zero waste, które Martin opanował do perfekcji ucząc się m.in. od takich znakomitych szefów jak Quique Da Costa.

Martin pokazał, w jaki sposób wykorzystać tak nieoczywiste elementy rybne jak m.in. ogon czy kręgosłup oraz jak prawidłowo wykroić te najbardziej popularne części jak np. polędwica.

Dla uczniów było to niezwykle ważne doświadczenie, aby dowiedzieli się, jakie techniki są najlepszym sposobem na rozbiór dla różnych gatunków ryb.

Dziękujemy Martinowi za fascynujące spotkanie i inspirujące lekcje kulinarne.

DZIĘKUJEMY MAKRO ZA NIEZWYKŁĄ PRZYGODĘ NASZYCH UCZNIÓW.