Rusza kolejna rekrutacja do projektu Erasmus+ „Hiszpańskie smaki w Gastronomie”.

"Jeśli nie zbudujesz swojego marzenia, ktoś inny Cię zatrudni,
abyś pomógł mu zbudować jego."
(TONY GASKINS)
Projekt „Hiszpańskie smaki w gastronomie” jest skierowany do uczniów z klasy technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Weź udział w rekrutacji i zdobądź doświadczenie podczas trzytygodniowej praktyki zawodowej, realizowanej w języku angielskim w hiszpańskich zakładach gastronomicznych. Poznaj mistrzów zawodu, osobowości z regionu Hiszpanii oraz kulturę i zwyczaje tego pięknego, słonecznego kraju.
Projekt skierowany jest do pełnoletnich uczniów z klas 4 i 5 technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych w ramach praktyki zawodowej. Projekt w całości finansowany jest ze środków unijnych.
Jeśli chcesz przeżyć niezapominane chwile w pięknej Maladze oraz zasmakować i nauczyć się potraw kuchni hiszpańskiej zgłoś swoją kandydaturę :)
Czas trwania projektu 1.06.2025 – 31.08.2026
Wstępny termin praktyk w Hiszpanii 16.05.2026 – 6.06.2026 (Koordynator dopuszcza zmianę terminu). Regulamin uczestnictwa w projekcie oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie szkoły i projektu.
Prosimy zapoznać się z nimi oraz wypełnić wszystkie formularze i złożyć do Sabiny Frycz lub Beaty Pieńkowskiej w nieprzekraczalnym terminie do 30.09.2025. Odpowiedzi na wszystkie pytania udziela kierownik szkolenia praktycznego Sabina Frycz oraz Beata Pieńkowska.
Ważne dokumenty do pobrania:
Regulamin stażu zagranicznego realizowanego w ramach projektu
Rozpocznij przygodę pełną nowych wyzwań i nowych "gastronomicznych" doświadczeń :)
Dołącz do licznego, wyjątkowego grona uczniów
wyjeżdżających na praktyki zawodowe do słonecznej Hiszpanii.
Już dziś wypełnij dokumenty i weź udział w rekrutacji do projektu !