Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

Rusza kolejna rekrutacja do projektu Erasmus+ „Hiszpańskie smaki w Gastronomie”.

"Jeśli nie zbudujesz swojego marzenia, ktoś inny Cię zatrudni,
abyś pomógł mu zbudować jego."
(TONY GASKINS)

 

Projekt „Hiszpańskie smaki w gastronomie” jest skierowany do uczniów z klasy technikum  o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych

Weź udział w rekrutacji i zdobądź doświadczenie podczas trzytygodniowej praktyki zawodowej, realizowanej w języku angielskim w hiszpańskich zakładach gastronomicznych.  Poznaj mistrzów zawodu, osobowości z regionu Hiszpanii oraz kulturę i zwyczaje  tego pięknego, słonecznego kraju.

Projekt skierowany jest do pełnoletnich uczniów z klas 4 i 5 technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych w ramach praktyki zawodowej. Projekt w całości finansowany jest ze środków unijnych.

Jeśli chcesz przeżyć niezapominane chwile w pięknej Maladze oraz zasmakować i nauczyć się potraw kuchni hiszpańskiej zgłoś swoją kandydaturę :)

Czas trwania projektu 1.06.2025 – 31.08.2026

Wstępny termin praktyk w Hiszpanii 16.05.2026 – 6.06.2026 (Koordynator dopuszcza zmianę terminu). Regulamin uczestnictwa w projekcie oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie szkoły i projektu.


Prosimy zapoznać się z nimi oraz wypełnić wszystkie formularze i złożyć do Sabiny Frycz lub Beaty Pieńkowskiej w nieprzekraczalnym terminie do 30.09.2025. Odpowiedzi na wszystkie pytania udziela kierownik szkolenia praktycznego Sabina Frycz oraz Beata Pieńkowska.

Ważne dokumenty do pobrania:

Regulamin rekrutacji

Regulamin stażu zagranicznego realizowanego w ramach projektu 

Formularz zgłoszeniowy 

Rozpocznij przygodę pełną nowych wyzwań i nowych "gastronomicznych" doświadczeń :)

Dołącz do licznego, wyjątkowego grona uczniów
wyjeżdżających na praktyki zawodowe do słonecznej Hiszpanii.

Już dziś wypełnij dokumenty i weź udział w rekrutacji do projektu !