Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych  w Bielsku-Białej
w partnerstwie ze szkołą
Lycée Christian Bourquin we Francji
realizuje przedsięwzięcie

„ Od tradycji po nowoczesne technologie w cukiernictwie w Europie”

w ramach projektu „Ponadnarodowa mobilność uczniów”, finansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój


Celem projektu jest zwiększenie zainteresowania kierunkiem technik technologii ˙żywności,podniesienie kwalifikacji i umiejętności zawodowych uczniów kształcących się w zawodzie technik technologii żywności, udział w praktycznych zajęciach  w międzynarodowej grupie we Francji oraz podniesienie umiejętności językowych uczniów w celu przygotowania ich do przyszłej pracy zawodowej poza granicami kraju.

 

Dofinansowanie projektu z UE:  85 711,00 PLN

Więcej informacji na temat projektu i dokumenty do pobrania pod linkiem:

 zsgihfrancja2021.weebly.com/

Ostatnie aktualności OD TRADYCJI PO NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CUKIERNICTWIE W EUROPIE