Uczniowie zaprzyjaźnionej szkoły z Francji - liceum Lycée Christian Bourquin odbywają praktyki zagraniczne w naszym pięknym mieście Bielsko-Biała.
Z...
We współpracy z francuską szkołą Lycée Christian Bourquin w Argelès-sur-Mer, zorganizowaliśmy trzydniowe szkolenie Masterclass prowadzone przez Danie...
Pan Daniel Granié, nauczyciel cukiernictwa w liceum
Lycée Christian Bourquin
w ramach współpracy między naszymi szkołami odwiedził naszych cukiernik...
W ubiegłym tygodniu czterech uczniów ze szkoły partnerskiej Lycée Christian Bourquin w Argelès-sur-Mer we Francji zakończyło praktykę zawodową w naszy...
WARSZTATY CUKIERNICZE
Jak już wiecie ze szkolnego Facebooka pod koniec kwietnia w naszej szkole po raz pierwszy zorganizowano warsztaty Master Class...
„Ponadnarodowa mobilność uczniów” pt. „ Od tradycji po nowoczesne technologie w cukiernictwie w Europie”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego...
W zakresie upowszechniania przedsięwzięcia „Od tradycji po nowoczesne technologie w cukiernictwie w Europie” w ramach projektu „Ponadnarodowa mobilnoś...
Francuski tydzień minął nam w mgnieniu oka, ale ponad wszelką wątpliwość był tygodniem przepięknym!
Dzisiaj wspomnień czar i uśmiech na twarzy wywołu...
Wszystko co dobre, czasami szybko się kończy. Nauka, przygoda i wspaniali ludzie, których poznaliśmy we Francji są ciągle w naszej pamięci. Nasi przyj...
Kolejny raz na łamach Magazynu Samorządowego w Bielsku-Białej napisano o projektach realizowanych w Naszej Szkole.
Przeczytaj artykuł tutaj.
Jak już wiecie z relacji naszego szkolnego profilu na Facebooku, francuska, niezwykła przygoda cukiernicza dobiegła końca. Czas zatem na krótkie pod...